Facebook
KUKTAPARTY IRODA
+36  20 230 6425




Kurzus

Sushi A-Z-ig

A Japán konyhai alapkurzust Farkas Pál a Bambuszliget Japán Éterem és Sushi Bár sushi chefje vezeti. A japán konyhaművészetet a Fugu vizsgás japán mester sushi cheftől, Morita Senseitől tanulta. Aki szeretné megtanulni a japán konyha alapjait heti rendszerességgel találkozhat 6 héten át a Bambuszliget Japán Étterem chefjével. A kurzusok egymásra épülnek, ezért „csomagban” lehet megvenni és részt venni rajtuk. A kurzus végén mindenki oklevelet kap, valamint a záró főzésre 1 vendéget magával is hozhat, hogy másokkal is megoszthassa a saját készítésű Sushi hajóját.




  • Menü
    • Első este: bevezetés, eszközhasználat, rizs kezelés előkészítés, alapanyagok előkészítése kezelése, halak előkészítése.

          A rizs mosás titkainak feltárása kipróbálása, rizsfőzés technikája, rizsecet készítés.

     Lazac és vajhal feldolgozás, bontás, előkészítés. Tigris rák pucolás, nyújtás, felhasználás előkészítés. Polip pucolás, felhasználás előkészítése

     

    • Második este: Maki készítés elsajátítása

    Japán rizs, sima és kifordított maki készítése, uborkából, avokádóból, makrélából, vörös sügérből.

    Dragon maki készítés és egyúttal zöldség tempurázás, egy újabb japán technika elsajátítása.

     

    • Harmadik este: Nigiri készítés elsajátítása

    A kurzusnak ezen az alkalmán meg tanulják a tojáslepény elkészítésének módját és mint mindent ezt is kipróbálják. A nigiri gyúrás technikája, hagyományos nigiri, tonhal nigiri készítés, gunkan készítés, szív kagyló-s nigiri, tintahal nigiri, polip nigiri, avokádó nigiri

     

    • Negyedik este: Sushi Donozás / Kézi tekercs készítés

    Vegyes tengeri don készítése, zöldséges temakik, japán tök, spárga és pácolt japán retek. Tálalási technikák megismerése, elsajátítása. Egy kis bevezető, Japán kert a konyhaművészetben.

     

    • Ötödik este: Sashimi - Nyers hal saláta ágyon "Daikon vágás"

    Lazacból készült Sashimi tál, az eredeti Sashimi vágási technika részleteinek ismertetése, lazac felhasználás. Sashimi tálalás hagyományai és technikái.

     

    • Hatodik este: Kétszemélyes vegyes Sushi hajó elkészítése, az előző alkalmak tudásanyagát felhasználva. Plusz egy fő megvendégelése az utolsó alkalom estéjén. A kurzus résztvevői a hatodik alkalommal együtt fogyasztják el a közösen elkészített Sushi hajót, amely vacsorára hívhatnak egy vendéget, akivel szeretnék osztani a hajójukat.
KuktaParty
  • 2012 Augusztus 01.
  • Helyszín: 1138 Budapest Madarász Viktor u 47-49.
  • Vezeti: Farkas Pál Pali
  • Időtartam: 3-4 óra
  • Létszám: minimum 12 fő
  • Nehézség: ****
  • Árak
  • A kurzus ára: 72.000 Ft / 6 alkalom
  • (az ár tartalmazza az összes szükséges alapanyagot, munkaeszközt, recepteket, a japán ital kóstolót és alkalmanként egy üdítő vagy ásványíz elfogyasztását.)
  • Italcsomagunk ára, mely korlátlan italfogyasztást biztosít borainkból (Bárdos és fiai borok), üdítőitalokból, ásványvizekből, kávéból és teából 3 óra időtartamra: 1990 Ft/fő.
  • A kurzus 12 fős létszámmal indul, a tandíjat előre kérjük fizetni, a kurzust megelőzően legkésőbb 10 munkanappal.
  • Pontos dátum egyeztetés alatt.

   Jelentkezés / feltételek


Kapcsolattartó

Név *


Telefon *


E-mail *




További résztvevők adatai

Név


E-mail


Név


E-mail

Megjegyzés

Időpont:

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 20 230 6425 számon vagy, írj e-mailt a info@kuktaparty.hu címre!

Kérjük Önöket, ha Bónusz Brigádon jelentkeztek, a megjegyzés rovatban feltétlenül írják be a Bónusz kódjukat. Lemondásra a kurzus előtt minimum 48 órával van lehetőség, ellenben a Bónusz Jegyüket beváltottnak tekintjük.

Ajándékutalvány

Akciós kupon

Italcsomag

Hírlevél




A KUKTAPARTY
FILOZÓFIÁJA
%doboz_cim%
%doboz_cim%
%doboz_cim%
%doboz_cim%
%doboz_cim%
%doboz_cim%
%doboz_cim%
%doboz_cim%
%doboz_cim%




Feliratkozás a Kuktaparty.hu hírlevelére

Az Ön Neve:

E-mail címe: